Народ, привіт! Думаю поділитися цікавим сайтом, раптом комусь із вас буде корисно. Останнім часом щось помітив, що сон не йде, всю ніч кручусь, а з самого ранку відчуваю себе, наче й не спав. Грішив на нерви, на атмосферний тиск, а дівчина видала: "Давай змінимо постільну білизну на якісну, а не цей синтетичний жах з ринку". І тут я заліз в інтернет.
Зізнаюсь, думав, що підбір постільної білизни - це лише "гарний малюнок чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. І і бязь, ранфорс, і сатин... А я в таких термінах був нуль, поки не потрапив на сайт postilnabilyzna.com.
Люди, оце джерело знань! Реально провів на годину. У них все як в підручнику: по полицях розкладені усі типи тканин, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності та того, скільки там циклів прання витримає комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому один набір коштує 800 грн, а другий — 2500.
Кілька відкриттів особисто дізнався:
- Виявляється, що, наші та євро розміри сітки трохи відрізняються, і перш ніж купувати реально озброїтися сантиметром міряти ковдру, а не просто довіряти напису «сімейний».
- Ніколи б не подумав, що тепла фланель в спеку — це капець, а якісний сатин реально охолоджує, бо в цієї тканини структура специфічна.
- На сайті написано, як правильно прати, щоб принт не зліз через місяць. Це прям в точку для всіх, у кого пралка працює цілодобово.
Зрештою вирішив придбати спочатку один сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримали українське). Поки все чудово — сплю як немовлята, тканина приємна на дотик, не ковзає й не іскрить.
Коротше, якщо ти, як і автор, до цього моменту думали, що підковдра — це не те, в яку треба заглиблюватись, дуже раджу зазирнути інформацію на цьому ресурсі. Реально економить нерви на пошуки та вберігає від придбання якоїсь фігні. Усім гарного сну!
Народ, хто розбирається на постільній білизні? Знайшов класний сайтик
- Bilizbroft